MENÜ
Hamm-falatozó
Megnyitotta kapuit a Hamm-falatozó, várunk mindenkit éhes gyomorral!
Borvacsora
 
 Kiváló borok és ínyenc fogások randevúja Visegrádon, a Nagyvillám Vadászcsárdában.
A híres borokhoz nemcsak a helyszín de a menü is méltó, melyet olyan – a helyi gasztronómiát is tükröző –  fogásokból állítottunk össze, mint például vargányafalatkák bazsalikomos pestó-val vagy vadnyúl terrine  zsályavirágos Kadarka kocsonyában.
 
Az ételsorok rafinériája és a kiválasztott nemes borok Limbert János, az étterem igazgatójának és mesterszakácsának ízlésvilágát dicsérik, aki vendégül látta már a volt köztársasági elnököt Göncz Árpádot, a Japán császárt, az Anjou herceget vagy a Bahrein-i hercegi családot és maga is a finom borok és ételek párosításának szerelmese.  
 
A borvacsora célja, hogy egyre többeknek váljon szenvedélyévé a magyar bor és hódoljunk együtt a gasztronómia és a borászat mennyben kötetett házasságának.
 
(Minimum 10 fős csoportok esetén kerül megrendezésre a borvacsora vagy borebéd)

Szavazás

Jártál már nálunk?
Igen
Nem
Asztali nézet