MENÜ
Hamm-falatozó
Megnyitotta kapuit a Hamm-falatozó, várunk mindenkit éhes gyomorral!

Tűzről pattant finomságok,...

 

A kertben nem baj, ha csípős füstgomolyban főzzük a babgulyást, könnyek között, és az sem, ha a legnagyobb láng fölé tologatjuk a nyársunkat. Ez egy életérzés! A "Sütöttünk a hétvégén a kertben" életérzése. Nem beszélve arról, hogy a gyerekek is nagyon izgalmasnak tartják a tűz körül zajló sürgés-forgást és a sütést./A tűz őselem. Evolúciós ösztöneink miatt egyszerűen "csak úgy" szeretünk a tűz közelében lenni.

Télen jó melegedni a pattogó tűz mellett, nyáron viszont finom illatok által körbelengve, társaságban eszegetni a frissen készült sülteket és a parázson sült fóliás finomságokat.

 

ED HARDY Vodka

 

Az Ed Hardy Vodka ,a világon az egyik legjobban sikerült próbálkozás ebben a műfajban,-amerikai állítások szerint....

Franciaországban,Cognac-megyében pénzt nem kímélve, a legjobb szakértők bevonásával és a legnemesebb alapanyagok kiválasztásával, 5 lepárlás és szűrés után,kézzel gyártott kristályüvegekbe palackozzák a nemes italt,melyet szerénység nélkül már most prémium világbajnokként hírdetnek.A külcsín valóban meggyőző, vajon a belbecs megtart-e???Egy próbát megér...

 

A salátakészítés szabályai""..

 

A salátakészítés általános szabályai..

Ételeink minősége, a felhasznált nyersanyagok változatossága és az egészségi állapotunk közötti összefüggés ma már köztudott.A táplálkozástudomány megállapította, hogy a különböző salátaféleségek a szervezet nélkülözhetetlen anyagait tartalmazzák. Szerves sav- és rostanyag tartalmuk az emésztést serkenti, vitamin- és ásványianyag-tartalmuk az egészség, a jó közérzet, a teljesítőképesség fenntartásához elengedhetetlen. Bizonyított tény, hogy a salátaféleségek ásványi anyagai a szervezetet lúgosítják. Ez biztosítja, hogy szervezetünk sav-bázis háztartásának egyensúlya állandósuljon. Nézzük, miként néz ki, e biológiai egyensúly kérdése a gyakorlatban! Tudvalévő, hogy élelmi anyagaink döntő többsége: a húsok, zsiradékok, a különböző cereáliák a szervezetet savasítják - megbontva annak sav-bázis egyensúlyát. Kizárólagos fogyasztásuk - az egysíkú táplálkozás - különböző betegségek lehetőségeit idézheti elő. Az egyensúlynak a megtartása érdekében van szükség a salátaféleségekre.

 

Szavazás

Jártál már nálunk?
Igen
Nem
Asztali nézet